donderdag 6 januari 2011

Webbilling Xbiz Award Nominatie

Fort Lauderdale
Europese non-card billing leider Webbilling.com kondigt met trots de nominatie aan voor de 2011 Xbiz Award voor Biller Van Het Jaar (alternatief)



Webbilling.com ging mee in de snel veranderende tijden en won de Xbiz Award van 2010 voor onder andere de unieke mogelijkheid voor de markt om te betalen met en zonder credit card aanmeldingen met alternatieve oplossingen, inclusief trials, free trials, recurring billing, one-click aanmeldingen/upsells, pay-per-anything, cross sales – alles is mogelijk- samen met klantgerichte mogelijkheden om de omzet te verhogen, pakketten van anulering en het efficiënte beheer van het risico die voor elk land kunnen worden aangepast. Webbilling verstrekt ook witte label implementaties voor de grote capabele merchants, flexibiliteit in het aanpassen van vele aspecten van het systeem, meer landen dan andere procesdiensten voor de riskante markt en met altijd nieuwe dingen in ontwikkeling.

De belangrijkste factoren voor de toekenning voor de Award van 2011 omvatten de toevoeging van nieuwe landen voor direct debit wat het nieuwe landentotaal op zeven brengt, meer dan iedere andere providers, de toevoeging van een direct gewaarborgd betalingsproces voor de Duitstalige markt met inbegrip van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, met Spanje in de testfase en meer landen in de toekomst. Een risicofactor inherent aan de direct debit banking infrastructuur verbonden aan de meeste merchant afspraken en kosten om zaken te doen met behulp van dit proces is de komst van NSF/chargeback transacties. Webbilling.com blijft zich inzetten om het risico van de merchants te minimaliseren waarvan er meer strikte protocollen vereist zijn. Altijd strevend naar innovatie en verdere ontwikkeling van bestaande systemen op de markt, om het de merchants werkbaar te maken.

Toekenning van de XBIZ 2010 gaf de externe en onpartijdige bevestiging en de erkenning dat Webbilling een unieke leverancier is in het vertikale proces. Webbilling heeft bewezen dat men niet kan veronderstellen dat u nu àl de oplossingen gedekt hebt. Als u wereldwijd wilt werken en wil zien hoe het met uw betaalmogelijkheden gesteld is voor uw bezoekers binnen de Webbilling-landen, kunt u JoeD om een gratis proxy check vragen. Onderzoek wat Webbilling tot de beste keus binnen Europa maakt om al uw andere billers compleet te maken. U hebt hard gewerkt om uw programma´s te krijgen zoals ze nu zijn; u hoeft geen geld te laten liggen. Niet „zomaar een andere biller“ – EU non-card betalingen en uw bottom line.

Om een afspraak te maken tijdens de komende shows of voor een free join-page proxy check, kunt u nu contact opnemen met JoeD. Lees op zijn blog op http://xbiz.com/blogs/joed, of email hem: Marketing@Webbilling.com.