donderdag 3 februari 2011

Webbilling.com voegt Frankrijk toe

FORT LAUDERDALE
E.U. non-card billing company Webbilling heeft het begin van real direct debit betalingen voor Frankrijk voor hun clients merchants aangekondigd.

Het bedrijf zei dat ze zich meer dan tien jaar heeft gefocust op het gebruik van direct debit voor de omzetting van Europese traffic, speciaal voor de adult industrie, die net zo eenvoudig is als de marketingtools die voor creditcardbetalingen worden gebruikt.

Nu voegt het bedrijf Frankrijk toe en breidt haar missie uit om debitgerichte producten te sponsoren voor redelijke prijzen en het maximaliseren van de Europese revenue, inclusief directe toegang, recurring billing, free en multiple free trials, cross sales, upsells, escalating security levels, pay-per-anything pakketten en encrypted one-click joins voor extra marketing. “Het draait allemaal om perspectief”, zei het bedrijf.

“Houd al uw huidige factureringsoplossingen; optimaliseer enkel met Webbilling om uw opbrengst binnen Europa te maximaliseren. Dit is het geld wat al voor u klaarligt – u doet al al het werk om deze surfers op uw site te krijgen. Voeg de Franse klanten zonder creditcard toe aan uw potientiele klantenbestand en factureer de Duitse, Oostenrijkse, Nederlandse, Britse en Spaanse markten waar de creditcards ook vaak de alternatieve factureringsmethode zijn.

De Webbilling direct debit platform dient de industrieprocessors en sponsoren wereldwijd.