vrijdag 1 april 2011

Neostrata Biedt Betaalmogelijkheden voor Franse en Italiaanse Markt

GIBRALTAR — Neostrata, de eigenaar van de affiliate programma´s HunkMoney, BritishBucks en LatinoBucks, is partner met het Europese merchant service bedrijf Webbilling en biedt nieuwe direct debit betalingsmogelijkheden aan voor de Franse en Italiaanse klanten.

“We hebben een jaar lang nauw samengewerkt met Webbilling, om hun alternatieve betaalmogelijkheden voor de Europese markten aan te bieden, met duidelijk resultaat,” zei Luke Hubert, eigenaar van Neostrata.

“Dus we zijn verheugd te horen dat Webblilling nieuwe betaalmogelijkheden biedt voor Frankrijk en Italië. Ik heb meteen contact opgenomen met Webbilling en we hebben samengewerkt om deze nieuwe betaalmogelijkheden op al onze websites aan te bieden. En nu ben ik ervan overtuigd dat we als eerste alle betaalmogelijkheden aanbieden voor Frankrijk en Italië.

Neostrata heeft het belang erkend om alternatieve betaalmethodes aan te bieden voor verschillende markten. Aangezien veel mensen onder de Europese bevolking geen creditcard gebruiken voor online aankopen, heft Neostata gewerkt aan een oplossing voor non-card betalingen, zodat zijn webmasters nu van al hun Europese traffic voordeel kunnen genieten.

"We zijn blij dat we kunnen beginnen met het toevoegen van diverse landen aan ons direct debit in 2011, met als eerste de Franse markt," zei Ines Petersen, de globale operations director van Webbilling.

"Het uitbreiden van ons gebied en de dekking om affiliates toe te voegen, maakt het voor HunkMoney, BritishBucks en LatinoBucks mogelijk om hun Europese traffic te verbeteren, zodat het resultaat voor iedereen verbetert." Affiliate webmasters kunnen hun gay traffic nu naar Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Engeland, Spanje, Italië en Frankrijk zenden.